'Çok Daha Büyük Islere Imza Atacak Olan Ülkenin Adidir Türkiye'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz, "Türkiye salgin sürecinde hasar aldi. Dogru, ama dünyada almayan ülke yok. Ama en az hasar alan ülkenin adidir Türkiye ve basindaki lider de bu süreçten en hizli çikacak en hizli toparlanacak ve çok daha büyük islere imza atacak olan ülkenin adidir Türkiye" dedi.

'Çok Daha Büyük Islere Imza Atacak Olan Ülkenin Adidir Türkiye'


AK Parti Seçim Isleri Baskanligi Kütahya Il Istisare Toplantisi, Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz’un katilimiyla gerçeklesti. Toplantinin basina açik olan kisminda konusan Yavuz, 2023 seçimlerine odaklanmalari gerektigine vurgu yapti. Yavuz, "Bizim çok isimiz var. Biz CHP gibi bir parti degiliz. Bakin onlarin ugrastigi islere. Onlar neyin pesine düsmüs fark ediyor musunuz? Masayi nasil kuracaklar? Türkiye’yi yeniden nasil o eski krizli, kaoslu, kargasali günlere çevirecekler. Onun için ugras veriyorlar. Parlamenter sistem hayali kuruyorlar. Yani hiç kimse nasil olur da biz bu sistemi tikir tikir isletiriz demiyor. Kimler Cumhurbaskani yardimcisi olacak? 11-12 milletvekiline bakanlik teklif edildi. Bir hükümet yikildi, bir hükümet yapildi. Bir hükümeti yikmak için 12 tane milletvekiline bakanlik teklif edildi. Manipülasyona, krizlere, kaosa, kargasaya müsait bir parlamenter sistem özlemiyle yanip tutusuyorlar. Biz bunu yapamayiz, bizim derdimiz bu olamaz. Biz bizim aleyhimize bile olsa Cumhurbaskanligi yani Baskanlik Sistemi Türkiye’nin hayrina ise o olacak. Yeter ki AK Parti’nin aleyhine olsun, Türkiye’nin lehine olsun. Türkiye salgin sürecinde hasar aldi. Dogru, ama dünyada almayan ülke yok. Ama en az hasar alan ülkenin adidir Türkiye ve basindaki lider de bu süreçten en hizli çikacak en hizli toparlanacak ve çok daha büyük islere imza atacak olan ülkenin adidir Türkiye. Ne demek istiyorum? Hasar var, dogru ama bu yaralari saracak bir Cumhurbaskanimiz var ve öyle bir isik var ki ufukta 2023’te bizim dogalgazimiz sisteme baglanacak. Avrupa Rus gazi kesildiginde ’ne yapacagim’ diye kara kara düsünürken, biz kendi gazimizi 2023’de Allah’in izniyle sisteme baglayacagiz. Yine insansiz hava araci IHA’lar SIHA’lar insansiz muharebe aracinda belli noktalara çoktan gelmis olacagiz. Ihracat rekorlari kirdik. Daha çok üretime dayali bir anlayis içerisinde daha çogu olacak. Dolayisiyla Recep Tayyip Erdogan’la birlikte ve hep birlikte çok daha iyiye çok daha güzellikler yasayacagiz. Türkiye’yi dünyanin en modern ülkesi haline getirebilirdik. Ama Ayasofya açilmamis olabilirdi. Özgürlük anlaminda prangalar hala takili devam ediyor olabilirdik. Basörtüsü sorunu çözüldü, Ayasofya açildi, terör bitti, Allah’in izniyle can çekisiyor. FETÖ’den kurtulduk. Ihracat rekorlari kiriyoruz. Devasa yatirimlar gerçeklestirdik. Havaalanlari, üniversiteler, yollar, hastaneler, köprüler ve egitim alanlari gibi. Hem maddi, hem diger özgürlükler anlaminda çok büyük mesafeler kat ettik" diye konustu.



AK Parti Kütahya Il Baskani Sebahattin Ceyhun, Yavuz ve beraberindeki Genel Merkez Seçim Isleri Baskani Harun Tüfekçi, Seçim Isleri Baskan Yardimcisi ve Bölge Koordinatörü Serpil Kavrak’a bilgilendirmelerinden dolayi tesekkür etti.

(Hüseyin Can Aksu / IHA)
Kaynak: İHA