Üniversitede Kütüphane Haftasi Açilis Töreni Gerçeklestirildi

Kilis 7 Aralik Üniversitesinde Kütüphane Haftasi açilis töreni gerçeklestirildi.

Üniversitede Kütüphane Haftasi Açilis Töreni Gerçeklestirildi
Kütüphane Haftasi çerçevesinde 7 Aralik Üniversitesi Kütüphane ve Kongre Merkezinde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskanligi tarafindan gerçeklestirilen açilis programina, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Ali Yildirim, Rektör Danismani Dr. Ögr. Üyesi Ali Kestane, Muallim Rifat Egitim Fakültesi Dekan Yardimcilari Dr. Ögr. Üyesi Ebru Külekçi Akyavuz, Dr. Ögr. Üyesi Alper Yetkiner ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Osman Taskin, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun’un kurdele kesimiyle baslayan tören, Üniversite ögrencileri tarafindan olusturulan “Kütüphanemiz” temali fotograf sergisiyle devam etti. Törende fotograf sergisine katki saglayan ögrencilere Rektör Karacoskun tarafindan hediyeler verildi.

Rektör Karacoskun, açilis programinda yaptigi konusmada, kitabin en iyi dost oldugunu ifade ederek, kitaplarla dost olan bireylerin dogru, hakiki ve iyi bir dosta sahip olduklarini belirtti.

Kütüphane Haftasi Açilis Töreni, kokteylin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA