Kocasinan'da Ramazan Öncesi Zabita Ekiplerinden Denetim

Kocasinan Belediyesi Zabita Amirligi ekipleri, Ramazan ayinin yaklasmasiyla birlikte vatandaslarin daha saglikli bir ortamda alisveris yapmasini saglamak amaciyla esnaf denetimlerini artirdi.

Kocasinan'da Ramazan Öncesi Zabita Ekiplerinden Denetim
Ramazan ayinda vatandaslarin daha saglikli gida tüketmelerini saglamak için denetimlerini siklastiran zabita ekipleri, halkimizin sagligi ile oynanmasina asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Gida üretimi yapan noktalarda özellikle terazi ve hijyen üzerinde yogunlasarak mamullerin daha saglikli ve temiz kosullarda üretilmesi için denetim gerçeklestiren ekipler, imalathanelerin mutfaklarina, kullandiklari malzemelerin tarihlerine, ürünlerin gramajlarina, çalisanlarin kilik kiyafet ve kisisel temizliklerine uyulup uyulmadigi denetlendi.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, zabita ekiplerinin sik sik denetimlerde bulundugunu belirterek; “Vatandaslarimizin sagligi bizlerin önceligidir. Ilçemizde halkimizin sagligini tehdit edebilecek en ufak bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz. Denetimlerini araliksiz sürdüren ekiplerimiz, yaklasan Ramazan ayi öncesi de gerekli denetimlerini yaptilar ve bundan sonra da sik sik yapacaklar. Vatandaslarimiz halk sagiligini tehdit edebilecek bir durumla karsilastiklarinda Kocasinan Belediyesi’nin 222 70 00 nolu çözüm merkezini arayarak ekiplerimize yardimci olabilirler” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA