Cumhurbaskani Erdogan, Vanli Gençlere Telekonferans Yöntemiyle Hitap Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun “Gençlik Bulusmasi” kapsaminda bir araya geldigi Vanli gençlere telekonferans yöntemiyle hitap etti.

Cumhurbaskani Erdogan, Vanli Gençlere Telekonferans Yöntemiyle Hitap Etti


Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Van ziyareti kapsaminda Hacibekir Kültür Merkezi’ne düzenlenen “Gençlik Bulusmasi” kapsaminda Vanli gençlerle bir araya geldi. Bakan Soylu, burada telefonla Cumhurbaskani Erdogan’i aradi. Telekonferansla Vanli gençlere hitap eden Erdogan, toplu açilislarin yani sira Van’da gençlerle danisma meclisi yapmayi planladigini söyledi.

Erdogan, “Biz de Van’a geldigimizde inaniyorum ki sizlerle bunu çok daha farkli bir sekilde yasayacagiz. Gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun diyorum. Insallah en kisa zamanda Van’da sizlerle beraber olmak üzere sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.



Içisleri Bakani Soylu ise, “Cumhurbaskanim hakikaten çok heyecanli ve sizi sabirsizlikla bekliyor, bir gençlik var burada. Ben inaniyorum ki talimatlariniz çerçevesinde bu gençlerle Van farkli olacak insallah” ifadelerini kullandi. Telefon konusmasindan sonra gençlerle sohbet eden Bakan Soylu, seslendirilen Van türkülerine de eslik etti. Bulusmaya katilan gençlerden birinin dogum gününü kutlayarak pasta kesen Soylu, yöneltilen sorulari cevaplamasiyla program sona erdi.
Kaynak: İHA