Zimmet Davasinda Sungurlu Belediye Baskani Sahiner Beraat Etti

Çorum’da zimmet davasinda 5 yildan 12 yila kadar hapis cezasi talebiyle yargilanan Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner berat etti.

Zimmet Davasinda Sungurlu Belediye Baskani Sahiner Beraat Etti
Sungurlu Agir Ceza Mahkemesi’nde zimmet davasinda 5 yildan 12 yila kadar hapis cezasi ile yargilanan Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner berat etti. Konuya iliskin bir açiklama yapan Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, "Maalesef bazi çevreler yargiyi etkilemek ve sahsima zarar verebilmek adina bu konu ile ilgili sürekli haber yaptirdilar. Özellikle kendilerine ait gazetede yaptiklari mesnetsiz haberleri servis ederek algi olusturmaya çalistilar. Fakat kamuoyu bir kez daha gördü ki Abdulkadir Sahiner, dün ne ise bu gün de dogru bildigi yolda Sungurlu ve ilçe halki için yüce Allah’in rizasi için yilmadan yürümeye devam ediyor. Yargiyi etkilemek, baski altina almak için günlerce ugrasan zihniyeti bozuklar, bir kez daha anladi ki Allah’in terazisi sasmaz. Adaleti er ya da geç tecelli eder" dedi.

Baskan Sahiner, "Birileri bizi görevden aldirip baskan olma hayali kuruyordu. Ne diyelim ’Yel kayadan ancak toz alir’ yine hevesleri kursaklarinda kaldi. Yüce Allah düsmanimin bile merdini nasip etsin. Yolumuz hizmet, adalet yolu. Bu can bu tende oldugu sürece tek sevdamiz Sungurlu olacak" seklinde konustu.

Kaynak: İHA