Ordu'da 2 Ton Hamsi, Vatandaslara Ikram Edildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde vatandaslara Cumhuriyet Meydani’nda 2 ton hamsi ikram edildi.

Ordu'da 2 Ton Hamsi, Vatandaslara Ikram Edildi
Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, sosyal medya hesabindan duyuru yapti, binlerce vatandas hamsi ekmek yemek için sirasini bekledi. Fatsali is adami Hulusi Yerebasmaz’in gemisinde tuttugu hamsiler ise vatandaslara helva ve salgam esliginde ikram edildi. Ikrama yogun ilgi gösteren vatandaslar zaman zaman izdihama neden olurken 2 ton hamsi vatandaslara dagitildi.

Sezonun son hamsilerini Fatsalilarla bulusturmak istedikleri için bu etkinligi yaptiklarini belirten Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar, “Yaklasik 10 gündür sehrimizi etkisini alan yogun kar yagisi merkezimizde etkili oldu. Çok sükür hizmet noktasinda bir aksaklik söz konusu olmadigi gibi kis mevsimini de yolcu ederken hamsi kültürümüzü özellikle hemsehrilerimizle bulusturmak istedik. Bu baglamda sehrimizin balikçilik sektöründe ki liderlerinden olan Is adami Hulusi Yerebasmaz sponsorlugunda belediyemizle is birligi neticesinde halkimizla bulusturduk. Yaklasik 6 bin kisiye hamsi ekmek dagittik. Bu mevsimin son karinda hamsiyi özleyen vatandaslarimizla bulusturmanin keyfini yasadik” dedi.

Denizden tuttugumuz hamsiyi Fatsa Belediye Baskanimiz Ibrahim Etem Kibar’in istek ve talebiyle bir festival havasinda Fatsali ve bölge halkimiza dagittik diyen Hulusi Yerebasmaz, “Iyi bir sezon geçirdik. Son hamsileri hemsehrilerimizle birlikte yedik. Fatsa Belediye baskanimizin da destegi ile halkla bulusturduk” diye konustu.

Fatsali vatandaslar da Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar basta olmak üzere tüm emegi geçenlere tesekkür ettiler.

2 ton hamsinin ücretsiz olarak dagitildigi alanda, balik yemeyen kalmadi.
Kaynak: İHA