Tira Arkadan Çarpan Ve Hurdaya Dönen Kamyonette 3 Kisi Yaralandi

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasinda tira arkadan çarpan kamyonette 3 kisi yaralandi. Birinin durumunun agir oldugu ögrenilirken, yaralilari kurtarmak için AFAD ekipleri adeta zamana karsi yaris verdi.

Tira Arkadan Çarpan Ve Hurdaya Dönen Kamyonette 3 Kisi Yaralandi
Kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolu üzeri Çay ilçesi çikisinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D., idaresindeki 03 ADB 541 plakali kamyonet sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak, Çay Yüksekokul Kavsagi’nda A.R.D.’nin kullandigi 19 BN 650 plakali tira arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile ön kismi adeta hurdaya dönen kamyonetteki sürücü B.D., ile A.A. ve M.S., yaralandi.

Araçta sikisan yaralilar güçlükle çikarildi

Kazanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis, AFAD, itfaiye ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri itfaiye ekiplerinin destekleri ile kamyonette sikisan yaralilari yaklasik yarim saatlik bir müdahalenin ardindan çikarabildi. Yaralilar ardindan ambulanslar ile Çay Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kazanin ardindan polis tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA