Safranbolu'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Programi Belli Oldu

Safranbolu Belediyesi tarafindan 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü anma programi hazirliklari düzenlenen 3. toplanti ile tamamlandi.

Safranbolu'da  8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Programi Belli Oldu
Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse önderliginde 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü hazirliklari kapsaminda düzenlenen toplantilar sona erdi. 3 gün boyunca sürecek olan program kapsaminda yürüyüs, söylesi, agaç dikme, tiyatro gibi etkinlikler yapilacak. Öte yandan düzenlenecek programla iz birakan, cinayete kurban giden, siddet gören kadinlarin anilmasi ve farkindalik olusturulmasi amaçlaniyor.

Toplanti sonrasi gazetecilere açiklamalarda bulunan Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, “8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü dolayisiyla STÖ’lerdeki bütün kadinlarimizi ayrica siyasi partilerdeki temsilci kadinlarimizla birlikte bugün üçüncü toplantimizi yaptik ve programimizi sekillendirdik. 8 Mart ile farkindalik olusturacak etkinlikler yapacagiz. Konserler verip, söylesiler yapacagiz. En önemlisi de iz birakan kadinlar ve cinayete kurban gitmis kadinlar için koruluk olusturup agaç dikecegiz. Bunu çok önemsiyorum. Bu kalici bir proje oldugu için çok önemsiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA