Bursa'da Sokakta Yürüyen 2 Kisiyi Pompali Tüfekle Yaraladilar, Silahlari Asfalt Silindirine Saklayip Kayiplara Karistilar

Bursa’da sokakta yürüyen 2 genç kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan silahli saldiriya ugradi. Gençlerden birinin durumunun agir oldugu ögrenilirken süphelilerin olay yerinden kaçtigi iddia edilen otomobil ise Bursa Sehir Hastanesi yakinlarinda ön cami kirik sekilde park halinde bulundu. Polis ekipleri olay yerinde yaptigi çalismada asfalt silindirine saklanmis pompali tüfek ve tabanca buldu.

Bursa'da Sokakta Yürüyen 2 Kisiyi Pompali Tüfekle Yaraladilar, Silahlari Asfalt Silindirine Saklayip Kayiplara Karistilar
Olay, saat 00.45 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sokakta yürüyen Berdan Gülmez (18) ve Görkem Kartal (20) henüz kimligi belirlenemeyen kisi veya kisilerce saldiriya ugradi. Saçma ve kursunlarin isabet etmesi sonucu vücutlarinin çesitli yerlerinden yaralandilar. Çevredekiler ise durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yarali gençlere olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Bursa Sehir Hastanesi’ne kaldirildi. Görkem Kartal’in ise hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Pompali tüfegi ve tabancayi asfalt silindirine saklayarak kayiplara karistilar

Polis ekipleri yaptiklari arastirmada süpheli veya süphelilerin olay yerinden kaçtigi iddia edilen otomobili Bursa Sehir Hastanesi yakinlarinda ön cami kirik sekilde park halinde buldu. Ekipler otomobilin çevresinde yaptigi çalismada asfalt silindirine saklanmis pompali tüfek ve tabanca buldu.

Olayla alakali sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA