Baskan Akman 'Danisma Kurulu' Toplantisina Katildi

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, Adalet ve Kalkinma Parti (AK Parti) Tusba Ilçe Baskanligi Danisma Kurulu Toplantisina katilarak, 3 yillik görevi süresince hayata geçirdigi projeleri anlatti.

Baskan Akman 'Danisma Kurulu' Toplantisina Katildi
15 Temmuz Sehitler Parki’nda bulunan dügün salonunda düzenlenen ‘Danisma Kurulu Toplantisi’na Tusba Belediye Baskani Salih Akman’in yani sira AK Parti Van Il Baskani Kayhan Türkmenoglu, AK Parti Van Il Kadin Kollari Baskani Havva Duran, Tusba Ilçe Baskani Mehmet Nuri Basdinç, AK Parti Gençlik Kollari Il Baskani Muhammed Çagan, Tusba Belediyesinin AK Parti’li meclis üyeleri, Tusba Ilçe Baskanligi kadin ve gençlik kollari baskanlari ile partinin ana kademe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle baskanlari katildi.



“Gönül belediyeciligi yapacagimiza dair sözümüz var”

Danisma Kurulu’nda bir konusma yapan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, göreve geldiklerinde gönül belediyeciligi yapacaklarina dair halka söz verdiklerini dile getirerek, “Biz her Tusbali kardesimizin gönlüne girmek zorundayiz. Bunu da ancak gönül belediyeciligi ile saglayabiliriz. Çünkü bizim Cumhurbaskanimiza ve Partimizin Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’a ‘Gönül Belediyeciligi’ yapacagimiza dair sözümüz var” dedi.

Baskan Akman, yaptigi kisa selamlama konusmanin ardinda slayt esliginde katilimcilara görevde bulundugu 3 yillik süre zarfinda belediye olarak hayata geçirdikleri projeleri anlatti.

“Halk AK Parti’nin yaptigi güzel hizmetlerin bilincindedir”

Tusba Ilçe Baskani Mehmet Nuri Basdinç ise çok önemli bir davanin neferleri olduklarini söyledi.

Davalarinin öneminin bilincinde olduklarini vurgulayan Basdinç, “Kiymetli dava arkadaslarim, dünyada olup bitenleri bilmek, ülkemizde nelerin yasandigini iyi okumamiz gerekir. Her dava arkadasinin basi dik alni açik bir sekilde vatandasin kapisina gönül rahatligi ile gitmesi gerekir. Çünkü AK Parti iktidarlarinin 20 yillik sürede yaptigi hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz” ifadelerini kullandi.

Kadin Kollari Baskani Havva Duran ise ülkeyi 20 yildir AK Parti hükümetlerinin yönettigini ve hiçbir zaman vizyonundan ve misyonundan ödün vermedigini söyledi.

Teskilat olarak halka hizmetkar olmaya geldiklerini de kaydeden Duran, “Dünyanin hiçbir yerinde bu kadar büyük teskilat ve örgütlenmis bir parti yoktur. Bizler çok sansliyiz, Recep Tayyip Erdogan gibi bir liderin dava arkadaslariyiz. Allah onlardan razi olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA