Yogun Kar Yagisindan Dolayi Minibüs Rampada Mahsur Kaldi

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde aksam saatlerinde baslayan yogun kar yagisi nedeniyle rampadan çikamayan minibüs mahsur kaldi.

Yogun Kar Yagisindan Dolayi Minibüs Rampada Mahsur Kaldi
Yüksekova ilçesinde günlerdir aralikli yagan kar yagisi aksam saatlerinde etkisini artirarak hayati olumsuz yönde etkiledi. Mart ayinin üçüncü haftasi olmasina ragmen ilçede soguk havalar etkisini sürdürürken, aksam saatlerinde etkili olan kar yagisi ilçeyi beyaza bürüdü.

Esenyurt Mahallesi’nin TOKI evlerine çikan yokusta bir minibüs kar nedeniyle ilerleyemeyerek yol ortasinda kaldi. Yokusu çikamayan minibüs daha sonra tekrar asagi inmek zorunda kaldi. Yolda mahsur kalan minibüs sahibi Memduh Aksu, ’’Is yerimden geliyordum evime gidecektim yogun bir kar yagisi vardi. Su an kaygan yoldan ilerlenemiyoruz mahsur kaldik. Insallah kisa sürede yola tuz atilir ve araçlar mahsur kalmaktan kurtulur’’ dedi.

Öte yandan, Cengiz Topel Caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücüler ilerlemekte zorlanirken, Yüksekova Belediyesi, Karayollari, Il Özel Idare ekipleri herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA