Edremit Belediyesi Araçlari Emin Ellerde

Edremit Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde ki Ikmal Bakim ve Onarim Merkezi’nde belediyeye ait tüm araç, is makinasi ve ekipmanlarin bakim ve onarimi kendisi yapiyor.

Edremit Belediyesi Araçlari Emin Ellerde
Edremit Belediyesi vatandaslara daha hizli ve kesintisiz bir sekilde hizmet verebilmek için hizmet araçlarinin bakim ve onarimlarini daha hizli ve ekonomik olarak yapabilmek için kendi bünyesinde çalismalar yürütüyor.

Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde ki Eminkuyu Bakim, Onarim ve Ikmal Merkezi’nde belediyenin envanterinde ki toplam 296 araç ile is makinalari ve ekipmanlarin bakim ve onarimlari kendi ekipleri tarafindan yapiliyor.

Eminkuyu Bakim, Onarim ve Ikmal Merkezi’nde kamyondan, otomobile, is makinalarindan motosikletlere kadar belediyenin hizmet araçlari, motor bakimindan kaporta, boya ve lastik bakimlarina kadar alaninda uzman belediyenin kendi personelleri tarafindan gerçeklestiriliyor.

Belediye araçlarinin bakim ve onarimlarinin daha hizli ve güvenli bir sekilde yapilmasi saglanirken ekonomik olarak da önemli bir tasarruf saglaniyor.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, vatandasa hizli ve güvenli bir sekilde hizmet edebilmek için hizmet araçlarinin bakim ve onariminin önemli oldugunu kaydetti, “Bünyemizde ki 296 hizmet aracimizin tamir, bakim ve onarimlarini kendimiz yaparak hem zamandan kazaniyoruz, hem de ekonomik olarak tasarruf ediyoruz. Hizmetler aksamadan kesintisiz olarak vatandaslarimiza hizmete devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA