Genç Girisimciler Ticari Is Birliklerini Arttirdi

Kocaeli Genç Girisimciler Icra Kurulu üyeleri, ticari is birliklerini artirmak amaciyla Körfez Ticaret Odasi’nda (KTO) düzenlenen programda bir araya geldi.

Genç Girisimciler Ticari Is Birliklerini Arttirdi
Genç Girisimciler Icra Kurulu Baskani Tufan Sahinkesen’in ve KTO Yönetim Kurulu Baskani Recep Öztürk’ün katildigi toplantida üyelerde hazir bulundu. Toplantida konusan Recep Öztürk, "Türkiye genç nüfusuyla girisimcilik firsatlarina sahip bir ülke. Fakat girisimciler sunu bilmeli; girisimcilik piyasasi kisa yoldan para kazandiran bir araç degildir. Uygulanabilir is modeli olmayan, müsteri memnuniyetini saglayamayan girisimlerin yatirim bulmalari çok zor. Girisimciligin bir kültür, bir etkilesim meselesi oldugunu unutmamaliyiz. TOBB, genç girisimcilerimizi etkilesim halinde bulunduruyor, genç girisimcilerimize global bir vizyon çerçevesinde bulusturuyor. Bugün ki genç girisimcilerimiz, yarinlara bir yatirimci gözüyle bakarak, arkalarindan gelen gençlerin baslangiç projelerini destekleyebileceklerinin farkinda. Bu etkilesimle ancak girisimcilik ekosistemi yasayacaktir. Biz Körfez Ticaret Odasi olarak gerek genç girisimcilerimize gerekse kadin girisimcilerimize her konuda destek olmaya haziriz. Ilimizi, bölgemizi ticaretimizi gelistirecek her girisimde yaninizda olmaya variz" dedi.

Kocaeli Genç Girisimciler Icra Kurulu Baskani Tufan Sahinkesen ise TOBB’un yurt genelinde yaptigi faaliyetler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA