4 Kisilik Ailenin Yasadigi Ev Alevlere Teslim Oldu

Zonguldak’in Eregli ilçesinde 3 katli binanin çati katinda çikan yanginda ev tamamen yanarak kullanilamaz hale geldi. 4 kisilik aile ise evsiz kaldi.

4 Kisilik Ailenin Yasadigi Ev Alevlere Teslim Oldu
Yangin, ilçeye bagli Kestaneci Mahallesi Merkez sokak üzerinde bulunan 3 katli binanin çati katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde kiraci olarak yasayan Volkan K.’nin esi sobayi yakmak istedigi sirada bir anda patlama meydana geldi. Sobadan çikan alevleri söndürmek için üzerine battaniye örterek söndürmek isteyen kadin basarili olamadi. Alevler kisa sürede her yeri kaplayinca talihsiz kadin iki çocugu ile birlikte komsularinin da yardimiyla disari çikabildi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine kisa sürede olay yerine gelen Kdz. Eregli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri ahsap yapi olan ve rüzgarin etkisiyle kisa sürede evin her yerini kaplayan yangini söndürmek için büyük çaba gösterdi. Itfaiye ekipleri yaklasik yarim saatlik çalismanin ardindan alevleri kontrol altina alabildi. Alevler yan binadaki evin kaplamasina da zarar verirken yanginda yaralanan olmadi. Kdz. Eregli Belediyesi Itfaiye Müdürü Muhammet Ali Ates, kendilerine ihbar gelmesinin ardindan 7 araç ve 30 personelle olay yerine gelerek yangina müdahale ettiklerini söyledi.

Tavanin lambri olmasi nedeniyle yanginin büyüdügünü ve yogun dumana neden oldugunu ifade eden Ates, yaralana n olmadigini belirtti.

Çikan yangin nedeniyle 4 kisilik aile evsiz kaldi. Itfaiye ekipleri evde sogutma çalismalarini sürdürürken, yanginla ilgili olarak inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA