Çamlica Tepesi'nde Çocuklar Karin, Aileler Manzaranin Tadini Çikardi

Istanbul’da beklenen kar yagisi kent genelinde etkili oldu. Dün aksam saatlerinde artan kar yagisi Istanbul’u beyaza bürüdü. Kartpostallik görüntülerin olustugu Çamlica Tepesi’nde ise aileler ve çocuklar karin tadini çikardi.

Çamlica Tepesi'nde Çocuklar Karin, Aileler Manzaranin Tadini Çikardi
Istanbul genelinde etkili olan kar yagisi sonrasi sehir beyaza büründü. Birçok meslek grubunun izinli sayilmasi sonrasi aileler ve çocuklar karin tadini çikardi. Ögle saatlerinde bastiran firtinanin dinmesiyle birlikte aileler Çamlica Tepesi’ne akin etti. Kartpostallik görüntülerin olustugu Çamlica’da çocuklar karin, aileler manzaranin tadini çikardi. Aileler kar manzarasiyla fotograf çektirirken çocuklar kar ile oynayarak eglendi.

"Ortam ve manzara çok güzel"

Ailesiyle Çamlica Tepesi’ne gelen Metin Aydin, "Bugün hava güzel, hava sartlarindan dolayi çocuklari götürecek baska yer yok. Çamlica Tepesi yakin oldugundan dolayi çocuklarla buraya geldik. Çamlica Tepesi’nde her yer çocuklar için kayak yeri. çok güzel kayiyorlar. Aksama kadar çocuklari burada eglendirecegiz. Ortam çok güzel, manzara güzel, ben buraya her kis geliyorum. Nasipse seneye de geliriz insallah” dedi.

Kaynak: İHA