Küçükçekmece'deki Silahli Saldirida Yaralananlarin Sayisi 7'Ye Yükseldi

Küçükçekmece’de yasanan silahli saldirida yaralananlarin sayisi 7’ye yükseldi. Yaralilardan biri olan 19 yasindaki S.G’. ninde saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Küçükçekmece'deki Silahli Saldirida Yaralananlarin Sayisi 7'Ye Yükseldi
Olay saat 23.45’te Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Sahin Caddesi üzerinde bulunan bir kuaför dükkani önünde yasanmisti. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bulunan kuaför dükkani araba ile gelen kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan kursunlandi.

7 kisi yaralandi

Bu esnada içeride bulunan çok sayida kisinin vücutlarinin farkli yerlerine kursun isabet etti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yaralanan 7 kisiyi ambulansla hastaneye kaldirdi.

19 yasindaki gencin saglik durumu ciddiyetini koruyor

Emniyet kaynaklarindan alinan bilgiye göre yaralanan 7 kisiden 1’olan 19 yasindaki S.G’ninde saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Kuaför ve çevresinde genis çapli inceleme

Olay yerine gelen polis ekipleri caddenin giris ve çikislarinin araç ile yaya trafigine kapatti. Polis ekipleri olayin meydana geldigi kuaför dükkani ve çevresinde genis çapli inceleme gerçeklestirdi. Olayla ilgili inceleme çalisma devam ediyor.
Kaynak: İHA