BBB'den Gökköy Ilkokulu'na Atölye

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Altieylül Ilçesi Gökköy Mahallesi’ndeki ilkokulda, hem ögrencilerle oyun oynadi hem de Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle yapilan Müzik-Görsel Sanatlar Tasarim Beceri Atölyesi’nin açilis kurdelesini kesti.

BBB'den Gökköy Ilkokulu'na Atölye
Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin katkilariyla hizmete alinan atölyenin kurdele kesimini Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Altieylül Ilçe Milli Egitim Müdürü Çetin Keren, Okul Müdürü Muhammed Ali Ünver, ögretmenler ve ögrenciler gerçeklestirdi. Siniflari tek tek gezerek çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Yilmaz, her sinifa satranç, kitap, kalem, basketbol, voleybol ve futbol topu hediye etti.

Okul Müdürü Muhammed Ali Ünver, Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle atölyeyi açmayi basardiklarini söyleyerek “Baskanimiz Yücel Yilmaz’in bu konuda emegi büyük, kendilerine ve ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ögrencilerle birlikte satranç ve oyun oynayan Baskan Yilmaz, devletin destekleri ve ögretmenlerin özverisi sayesinde okulun bakimli ve aktif olduguna vurgu yapti. Çocuklarin ve ailelerin oldukça mutlu oldugunu görmekten memnuniyet duydugunu ifade eden Baskan Yilmaz, “Müzik-Görsel Sanatlar Tasarim Beceri Atölyesi’nin kurulmasi ögrencilere güzel yansimis. Ögrencilerin mutluluklari gözlerinden okunuyor. Milli Egitim Bakanligimiz ve milli egitim müdürlüklerimizle birlikte okullarimiza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarimizin gülen yüzlerini görmek her seye degiyor” dedi.

Kaynak: İHA