Mezun Olduklari Okulu Laboratuvarina Bagista Bulundular

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan (SHMYO) mezun olan ögrenciler optisyenlik programi laboratuvarina bagista bulundu.

Mezun Olduklari Okulu Laboratuvarina Bagista Bulundular
Geçtigimiz yil kentte faaliyet gösteren bir optik firmasi tarafindan 750 adet optik mercegin bagislandigi optisyenlik laboratuvarina, 2021-2022 egitim-ögretim güz yariyilinda mezun olan Süheda Ekiz tarafindan 250 adet optik mercek, 50 adet optik çerçeve ve 25 adet de günes gözlügü bagislandi. Yasin Bagci tarafindan da bir adet cam kesme makinesi kazandirildi.

SHMYO Müdürü Prof. Dr. Serkan Akkoyun, mezunlardan gelen anlamli destege iliskin yaptigi açiklamada “Meslek yüksekokulu olarak üniversitemizin mezunlarla olan iletisim vizyonu dogrultusunda hareket ediyoruz. Mezunlarimiz da mesleki hayatlarina yön verirken mezun olduklari Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna olan vefa duygusunu kaybetmiyorlar. Optisyenlik programi mezunlarindan gelen bu anlamli destek, iste bu vizyonun sonucudur. Kendilerine tesekkür ediyor, çalisma hayatlarinda basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA