Merkezefendi'den Spor Paydaslarina Destek

Merkezefendi Belediyesi amatör spor müsabakalarinda yer alan saha komiserlerine, Futbol Il Tertip Komitesi üyelerine ve amatör spor saglik çalisanlarina malzeme desteginde bulundu.

Merkezefendi'den Spor Paydaslarina Destek


ASKF Denizli Subesi’nde gerçeklestirilen törene Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya, Merkezefendi Belediye Baskan Yardimcilari Necdet Yilmaz ve Fatih Coskun, meclis üyeleri ve spor yöneticileri katildi.

Amatör spor kulüplerine büyük önem ve kiymet verdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Amatör ruh bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyemizin çatisi altinda kurmus oldugumuz birçok bransta spor aktivitelerimiz devam ediyor. Basketboldan voleybola, satrançtan gürese ve futbola birçok bransimiz var. Çocuklarimizdan, gençlerimizden ve kadinlarimizdan bu anlamda gerçekten güzel bir geri dönüs var. Sporun ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Kötü aliskanliklardan kurtulmak için spor çok önemli” dedi.



“Her türlü destegi vermeye haziriz”

Sporun her bransinin çok önemli oldugunu söyleyen Baskan Dogan, spora olan desteklerinin her zaman devam edecegini belirtti.

Dogan, “Spor kulüplerimize destek olmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldigimiz talepler dogrultusunda bu destekleri gerçeklestiriyoruz. 2022 yilinda yine destegimiz devam edecek. Biz çok mutluyuz. Yeter ki bu sehirde spor yapilsin, çocuklarimiza imkân taninsin, kulüplerimiz biraz daha rahatlasin. Bunu çok istiyoruz. Bu anlamda da Merkezefendi Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü destegi vermeye haziriz. Alpaslan Mahallemize bir spor kompleksi kazandirdik. Sevindik Mahallemizdeki Vadi Parki 2022 yili içinde ciddi bir bütçeyle revize edecegiz. Güres takimimizin antrenman yapacagi bir alan hazirlayacagiz. Ayni zamanda da çesitli sosyal etkinliklerle bu parki yeniden revize edecegiz. Bizim için sporun her bransi çok önemli. Sizlere çok tesekkür ediyorum verdiginiz desteklerden dolayi. Bu destek bizler için çok kiymetli. Bizlerle birlikte olmaniz, bizlere enerji ve güç veriyor. Bu anlamda paydasliginiz ve is biriliginiz için de tesekkür ederim” dedi.



“Spora yaptiginiz yatirimlardan dolayi tesekkür ediyorum”

Denizli ASKF Baskani Ayse Sarikaya ise destekleri için Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’a tesekkür etti. Baskan Sarikaya, “Göreve geldigimiz andan itibaren amatör spor kulüplerimiz için ne yapilmasi gerekiyorsa yapiyoruz hangi kurumlarla is birligi içerisinde olmamiz gerekiyorsa oluyoruz. Çünkü bizim gençlerimiz ve onlara yapilan yatirimlar çok çok önemli. Her alanda sporcular adina ne yapilmasi gerekiyorsa kim elini uzatirsa biz onun yaninda olacagiz. Çünkü kulüplerimiz herhangi bir geliri olmayan kulüpler. Yönetimdeki arkadaslarin özverili çalismalari ile olusan sistemde çalismaya çalisiyorlar. Kulüplerin var olmasinda yerel yönetimlerin destegi çok önemli. Her türlü taleplerimizi sizler de yerine getiriyorsunuz. Bu anlamda yönetim ve arkadaslarim adina spora yaptiginiz yatirimlardan dolayi çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA