Didim'in Çehresi Baskan Atabay Ile Degisiyor

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile ilçe genelinde baslatilan refüj ve park düzenlemeleri tüm hiziyla sürüyor. Yaklasan turizm sezonu öncesi Didim Belediyesi tarafindan kentin dört bir yaninda gerçeklestirilen çalismalar sürüyor.

Didim'in Çehresi Baskan Atabay Ile Degisiyor
Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile harekete geçen Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, kentin dört bir yaninda bulunan park ve refüjlerde çevre düzenlemesi baslatti. Ekiplerin hummali çalismasi ile Yesilkent Sitesi, Gaye 1 Sitesi, Muhsin Sengönül Parklarinin da aralarinda bulundugu birçok park ve kent merkezinde bulunan kavsaklar ile refüjler basta olmak üzere ilçe genelinde düzenleme gerçeklestirildi.

Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan 2021 yilinda gerçeklestirilen çalismalarda toplamda 31 bin 390 metrekare alana sahip olan park ve refüj düzenlemeden geçirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerinin çalismalarinin hiz kesmeden devam ettigini belirten Didim Belediye Baskan Yardimcisi Zeynel Sener, "Ekiplerimiz 7 gün 24 saat vatandaslara hizmet ulastirmak, Didim’i daha yasanilabilir bir kent haline getirmek için çalisiyor. Belediyemizdeki ekip çalismasi ile Didimimizi turizm sezonuna hazirliyoruz. Bu kapsamda Sayin Belediye Baskanimiz Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile ilçe genelinde bulunan park ve refüjlerde düzenleme çalismasi baslattik. 2021 yilindaki hummali çalismamizi yeni yilda daha güçlü bir sekilde sürdürmeye basladik ve Didimimizin çehresine peyzaj düzenlemesi gerçeklestirdik. Vatandaslarimiz çalismalarimizin hiz kesmeden devam edeceginden emin olabilirler" dedi.

Kaynak: İHA