Sultangazi Belediyesi Yariyil Tatiline Eglence Katti

2021-2022 egitim-ögretim döneminin ikinci dönem ilk ders zili bugün çalarken Sultangazi Belediyesi, çocuklarin eglence dolu bir yariyil tatili geçirmesi için birbirinden renkli çocuk etkinlikleri gerçeklestirdi. Belediyenin etkinliklerine katilan çocuklar, nese dolu bir tatilin tadini çikarirken arkadaslik, çevreyi koruma ve temizlik gibi önemli konularda bilinç kazandi.

Sultangazi Belediyesi Yariyil Tatiline Eglence Katti
Sultangazi Belediyesi’nin yariyil tatili boyunca düzenledigi etkinliklerde çocuklar hem çok eglendi hem de bilinç kazandi. Kahraman Kedi’nin Disler Ülkesi Kralligi’ni ele geçirmek isteyen kötü bakterilere karsi yürüttügü heyecan dolu savasindan Yesil Vadi’yi Poset Cadisi’nin istilasina karsi koruyan Don Kisot’un maceralarina, birçok tiyatro oyunu miniklerle bulustu. Oyunlari pür dikkat izleyen minikler, disleri firçalamanin önemi ve dogaya poset veya baska çöpler atmamanin gerekliligi gibi konularda farkindalik kazandi. Ayrica Karagöz-Hacivat, Çizmeli Kedi, Ari Maya ve dahasi, tatil boyunca Sultangazili çocuklarla bulustu.

Etkilesimli eglence

Sultangazi Belediyesi’nin VEGA AVM’de çocuklarla bulusturdugu “Interaktif Show”, farkli içerigiyle dikkat çekti. Eglenceli yarismalarin, çocuk sarkilarinin, jonglör ve kukla gösterilerinin yer aldigi etkinlige çocuklar yön verdi. Çocuklarin etkilesimiyle daha eglenceli hale gelen etkinlik, velilerden de tam puan aldi.

‘Çocuklarimiz için sürprizlerimiz devam edecek’

Tatilin de egitimin önemli bir parçasi oldugunu belirten Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “Yavrularimiz aileleriyle en güzel sekilde dinlensinler, yeni döneme zinde ve enerjik baslasinlar diye onlara eglence dolu bir tatil armagan ettik. Çesit çesit çocuk tiyatrolarimiz ve Interaktif Show ile çocuklarimizin hem eglenip dinlenmesini hem de temizlik, çevreyi koruma gibi konularda bilinç kazanmasini amaçladik. Çocuklarimiz için sürprizlerimiz devam edecek. Bugün itibariyle ikinci dönemin ilk ders zili çaldi. Ben, tüm yavrularimiza ve ögretmenlerimize egitim-ögretim yilinin ikinci döneminde basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA