Sanliurfa'da Egitimin Ilk Günü Kantinler Denetlendi

Sanliurfa’da Haliliye Belediyesi, egitim ögretim yilinin baslamasiyla ilçe genelinde bulunan okul kantinlerine yönelik hijyen ve saglikli gida satisi denetimi gerçeklestirdi.

Sanliurfa'da Egitimin Ilk Günü Kantinler Denetlendi
Haliliye Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, “huzur ve güvenin kalbi Haliliye” sloganiyla halk sagligini korumaya yönelik çalismalarini sürdürüyor. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla halkin sagligi için denetimlerini sürdüren ekiplerin adresi, bu kez okul kantinleri oldu. Ekipler, ara tatilin ardindan egitimin yeniden basladigi ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantin ve yemekhanelerde denetim yapti. Gelecegin teminati olan ögrencilerin sagligina önem veren Haliliye Belediyesi, hijyen kurallari basta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Okul kantinlerinde satilmamasi gereken ürünlerle ilgili de hatirlatma yapan zabita ekipleri, kurallara uyan kantin isletmecilerine tesekkür etti.

Zabita Müdürlügünden yapilan açiklamada ise okul dönemi boyunca kantin ve okul çevrelerindeki isyerlerinde denetimleri araliksiz devam edecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA