Müdür Gönen, Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Hakan Gönen, 2021-2022 egitim-ögretim yilinin ikinci döneminin ilk gününde Özel Idare Ilkokulunda ögrencilerle bir araya geldi.

Müdür Gönen, Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Ögrencilerle bir araya gelen Müdür Hakan Gönen, ögrencilerle bir süre sohbet ederek onlari dinledi. Müdür Gönen daha sonra okul idarecileriyle bir araya gelerek okulda yapilan faaliyetler, okulun durumu hakkinda bilgiler aldi.

Ögrencileri korona virüse karsi daha dikkatli olmalari konusunda uyararak açiklamalarda bulunan Müdür Gönen, “Yariyil tatilinden sonra tekrar okula geldiginiz bu ilk gün heyecaniniza ve coskunuza yürekten katiliyorum. Bizler sizin için bu süreçte okullarimizi sizin için hazir hale getirdik. Sizler de unutmayin ki salgin süreci devam ediyor. Okullarinizda alinan tedbirlere uyacaginiza olan inancimla hepinize saglik ve basari dolu bir egitim ögretim dönemi diliyorum. Bilgi ile yogrulmus, model olusturdugunuz ögrencilerinize, iyiligi, hakkaniyeti ve güzel ahlaki kazandirarak vatanina, milletine, bayragina ve insanliga yararli bireyler olabilmesi için var gücünüzle çalistiginiza inaniyorum. Bu özverili çalismalarinizdan dolayi hepinize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA