Kayseri OSB'de Dogalgaz Kisitlamasi Sona Eriyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Yunus Imamoglu, TEIAS’in sanayi isletmeleri için uyguladigi elektrik kisintisindan sonra BOTAS’in uyguladigi dogal gaz kisintisinin da sona erecegini açikladi. Imamoglu, BOTAS’tan kisintinin 8 Subat Sali günü saat 08.00 itibariyla sona erecegini bildiren resmi yazinin geldigini belirtti ve tüm sanayicilere bu süreçte verdikleri destek nedeniyle tesekkür etti.

Kayseri OSB'de Dogalgaz Kisitlamasi Sona Eriyor
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Yunus Imamoglu, BOTAS’tan dogal gaz kisintisina iliskin gelen açiklamada kisintinin 8 Subat Sali günü saat 08.00 itibariyla sona ereceginin bildirildigini ve bu süreçte sistem dengesinin saglanmasina yönelik verilen katki nedeniyle tesekkür edildigini belirtti.

Kisinti uygulamasiyla ilgili alinan karari memnuniyetle karsiladiklarini ifade eden Imamoglu, “Elektrik ve dogal gazda yasanan kisinti nedeniyle elbette sanayicilerimiz olumsuz etkilendi; ancak devletimizin ilgili birimlerinin aldigi karara uymak görevimiz. Bu süreçte sanayicilerimizin taleplerini ilgili birimlere yogun bir sekilde aktardik ve nihayette kisinti karari kaldiriliyor. Umuyoruz ki bir daha böyle durumlarla karsilasmayacagiz” dedi.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Baskani Imamoglu, sanayicilere bu süreçte verdikleri destek için tesekkür etti.
Kaynak: İHA