Il Saglik Müdürü Sobaci'dan Baskan Asgin'a Tesekkür Belgesi

Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobaci, 14 aydir devam eden filyasyon destegi nedeniyle Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür belgesi takdim etti.

Il Saglik Müdürü Sobaci'dan Baskan Asgin'a Tesekkür Belgesi
Pandemi döneminde Covid-19 ile mücadele kapsaminda saglik çalisanlarina ulasim destegi veren Çorum Belediyesi, kapanma sürecinde isleri azalan taksici esnafina da maddi destek saglayarak ücret karsiliginda 25 taksiyi filyasyon ekibine görevlendirdi. Çorum Belediyesi’ni ziyaret eden Çorum Il Saglik Müdürü Dr. Ömer Sobaci ile Çorum Taksiciler Minibüscüler ve Servisciler Odasi Baskani Mehmet Gayretli, pandemi sürecinde yaptigi çalismalarla halkin ve esnafinin yaninda oldugunu gösteren Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür ettiler.

Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin ziyarette yaptigi açiklamada, yaklasik 2 yildir tüm dünyada ve ülkemizde Covid-19’a karsi mücadele verildigini belirterek, “Çorum Belediyesi olarak bu mücadelenin içerisinde olanlara nasil destek verebiliriz, bunun çabasi içerisinde olduk. Ilk vakanin çiktigi 2020 yili Mart ayindan bu güne kadar bize gelen talepleri karsilamak için çaba gösterdik” dedi.



’Filyasyon destegi, Türkiye’de örnek bir uygulama oldu’

Filyasyon ekibine verdikleri destekle Türkiye’de örnek bir uygulamaya imza attiklarini ifade neden Baskan Asgin, “Filyasyon hizmetlerinin yogun oldugu dönemde, Valimizin destek talebi üzerine Saglik Il Müdürlügü ve Taksiciler Minibüsçüler ve Servisciler Odasi ile protokol imzaladik. Protokol kapsaminda taksici esnafinin günlük yevmiyesini Çorum Belediyesi olarak bizler karsiladik. Il Saglik Müdürlügüne de yakit destegi vererek ilk etapta 25 adet araci hizmete sunduk. 14 ay boyunca da kesintisiz olarak bu hizmeti sürdürdük. Bu destek hem filyasyon ekibine hem de kapanma döneminde esnafimiza can suyu oldu. Türkiye’ye örnek bir uygulama ile 14 ay boyunca filyasyon ekibimize ve evde asi çalismalarina ulasim destegi saglandi” seklinde konustu.



’Çorum Belediyesi zor günlerde yanimizda oldu’

Il Saglik Müdürü Ömer Sobaci’da, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür etti. “Zor günlerimizde bize yardimci olunuz için tesekkür ederim” diyen Sobaci, Baskan Asgin’a tesekkür belgesi takdim etti.

Ziyarete, Çorum Il Saglik Müdürü Ömer Sobaci, Çorum Taksiciler Minibüscüler ve Servisciler Oto Galericiler Esnaf Odasi Baskani Mehmet Gayretli, Çorum Il Saglik Müdürlügü Destek Hizmetleri Baskani Ahmet Bahadir Ünlü ve Çorum Halk Sagligi Baskani Dr. Ahmet Baris katildi.

Kaynak: İHA