MHP Filyos Belde Baskani Levent Tüylü Oldu

MHP Zonguldak Il Baskani Ilkay Varol Demirköse ve yönetim kurulu üyelerinin katilimiyla MHP Çaycuma Ilçe yönetim kurulu toplantisi gerçeklesti.

MHP Filyos Belde Baskani Levent Tüylü Oldu
Toplantida MHP Filyos Belde Baskani atandi. Filyos beldesinden vatandaslarin da katilimiyla yapilan törende belde baskanligina Levent Tüylü atandi. MHP Il Baskani Demirköse’ nin rozeti takmasi ile göreve baslayan Levent Tüylü, duygularini su sözlerle ifade etti; “ Çaycuma ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yakalamis oldugu bu ivmeye bizlerde Filyos beldesinde ki çalismalarimiz ile daha fazla katki verecegiz. Amacimiz vatandasa hizmet. Milletimiz ve ülkemiz için dogruyu savunmaktadir. Filyos beldesinde de bu dogrultuda bir teskilat olusturarak, Filyos beldemize hizmet edecegiz."

MHP Zonguldak Il Baskani Ilkay Varol Demirköse ise konusmasinda; “ Çaycuma ilçemizin, beldeleri ile birlikte yakaladigi bu yükselis bize 2023’ te milletvekili olarak geri dönecektir. Yapilan anketler Çaycuma’nin bu yükselisi ve basarisini gösteriyor" dedi.

MHP Ilçe Baskani Mustafa Kaplan ise her gün daha da büyüyen bir aile olduklarini ifade ederek, “ Il baskanimiza ve yönetim kuruluna toplantimiza katildiklari için tesekkür ediyoruz. Artik Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma’da gündem belirleyen bir parti olmustur. Bunu önümüzde ki dönemlerde daha iyi görecegiz “ dedi.

Kaynak: İHA