Üsküdar'da Agaca Çarpan Otomobil Yan Yatti

Üsküdar’da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, yol kenarinda bulunan agaca çarparak yan yatti. Devrilen otomobilin içinden kendi imkanlariyla çikan ve kazanin etkisiyle soka giren kadin sürücü, uzun süre gözyasi döktü.

Üsküdar'da Agaca Çarpan Otomobil Yan Yatti
Kaza, Üsküdar Çengelköy Sekip Ayhan Özisik Caddesi’nde dün meydana geldi. Iddiaya göre, 34 HB 9321 plakali hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çikti. Otomobil, yol kenarinda bulunan agaca çarparak yan yatti. Kazada hafif yaralanan kadin sürücü kendi imkanlariyla araçtan çikti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vatandaslar, kaza yapan sürücüyü teselli ederek su verdi. Kazanin etkisinden çikamayan sürücü, olay yerinde uzun süre gözyasi döktü.

Olay yerine gelen saglik ekipleri sürücüyü sedyeyle ambulansa alarak kontrol amaçli hastaneye götürdü. Kazaya karisan araç olay yerine gelen çekici ile kaldirildi. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alirken, kaza aninda yolda kimsenin olmamasi muhtemel bir felaketi önledi. Otomobilin devirdigi agaç elektrikli testere ile kesilerek yoldan kaldirildi.

Kazayi gören Serkan Eroglu isimli bir vatandas, "Araç buradan geliyordu. Önünde baska bir araç vardi. Ne oldu anlamadim, bir anda yalpalamaya basladi.

Kaldirima çikti agaca çarpinca araç yan yatti. Sonra bir arkadas geldi. Soförü çikardi kontagi kapatti" dedi.

Kaynak: İHA