Ukrayna Savunma Bakani Reznikov Açiklamasi 'Ordumuz Ve Halkimiz Olmadan Avrupa Asla Güvenli Bir Yer Olmayacak'

Ukrayna Savunma Bakani Aleksey Reznikov, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Her geçen saat Avrupa’nin baska bir yerinde böyle ordu olmadigini anliyorlar. Bizim ordumuz ve halkimiz olmadan Avrupa asla güvenli bir yer olmayacak" dedi.

Ukrayna Savunma Bakani Reznikov Açiklamasi 'Ordumuz Ve Halkimiz Olmadan Avrupa Asla Güvenli Bir Yer Olmayacak'
Rusya’nin Ukrayna’ya yönelik saldirilari sürüyor. Ukrayna Savunma Bakani Reznikov sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Direnisin 72. saati. Bu 3 gün ülkemizi ve dünyayi degistirdi. Kiev’i 2 saatte alabilecegini söyleyenler nerde? Onlari göremiyorum. Vazifelerini yapan kahraman bir orduyu, korkusuz muhafizlari, kararli polisleri ve melek saglikçilari görüyorum. Toprak savunmasi için, torunlarinin ve çocuklarinin gelecegi için, sevdikleri için ve vatan için eline silah almis binlerce vatandas görüyorum. Sizi tüm dünya görüyor. Zaferimize artik sadece biz inanmiyoruz. Etrafiniza bir bakin. Birçogu artik Kremlin’in korkusunu yendi ve meydan okuyor" seklinde ifadeler kullandi.

"Biz yoksak Avrupa da yok"

Ukrayna’nin Avrupa’nin geleceginde önemli bir yere sahip oldugunu ima eden Reznikov, "Her geçen saat Avrupa’nin baska bir yerinde böyle ordu olmadigini anliyorlar. Bizim ordumuz ve halkimiz olmadan Avrupa asla güvenli bir yer olmayacak. Biz olmadan Avrupa olmaz. Ondan dolayi yardimlar geliyor. Gün dogumu yakindir. Dayanacagiz. Yasasin Ukrayna" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA