Marketten Cips Çalan Köpek Kameraya Yakalandi

Çankiri’da bir marketin önündeki stanttan köpegin cips çalmasi güvenlik kamerasina yansidi. Yasanan olayin ardindan saskinligini dile getiren market sahibi, sürekli olarak köpekler için sokaga yemek biraktigini söyledi.

Marketten Cips Çalan Köpek Kameraya Yakalandi
Olay, Çankiri Abdulhalik Renda Mahallesi Istiklal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde Sadik Yavuz isimli vatandasa ait marketin önüne gelen köpek, stanttaki bir cipsi agzi ile alip kosarak uzaklasti. Olayi gören vatandaslar durumu Yavuz’a anlatti. Köpegin cipsi çalmasini saskinlikla karsiladigini söyleyen Yavuz, sokak hayvanlari için sürekli olarak caddeye yemek biraktigini söyledi.



“Bir müsterimiz geldi, ‘Sadik köpek cipsi aldi, götürüyor’ dedi”

Yasanan olayla ilgili konusan Sadik Yavuz, “O gün içeride oturuyordum. Cips standi buradaydi. Bir müsterimiz geldi, ‘Sadik köpek cipsi aldi, götürüyor’ dedi.

Sonrasinda baktik bir tane cipsi aliyor. Hayvanin cipsi götürmesi sikinti degil. Konteyner kenarina zaten yiyecek atigi ve suyu sürekli birakiyoruz. Kendimiz de hayvanseveriz. Tek gözü görmeyen bir kediyi disarida ölüme terk etmedik, evimizde besliyoruz. Biz de hayvanseveriz ama bu tür seyler yasandigi için mustarip oluyoruz. Basibos gezen köpekler burada çocuklara saldiriyor. Ben yetismesem çocuklar felaketi yasayacakti. 5-6 köpegin saldirisina ugradilar. Biz de hayvan seviyoruz ama bu tür basibos köpekler toplanarak tehlike olusturabiliyor. Barinaklarin daglik alana daha büyük bir sekilde yapilarak bu köpeklerin o alanlara alinmasi lazim. Biz de destek vermek adina mama, yiyecek desteginde bulunuruz” dedi.

Öte yandan, yasanan olay güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde köpegin marketin önüne gelerek stanttaki cipsi agzina aldigi görülüyor. Köpek daha sonra marketin önünden kosarak uzaklasiyor.
Kaynak: İHA