Salihli Terzilerde Yeni Baskan Ilkay Saygin Oldu

Manisa’nin Salihli ilçesinde Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi genel kurulunda yeni baskan Ilkay Saygin oldu.

Salihli Terzilerde Yeni Baskan Ilkay Saygin Oldu
350 üyesi bulunan Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi olagan genel kurulunu Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçeklestirildi.

Genel kurulda, baskanlik için mevcut baskan Serif Ali Girgin ile Ilkay Saygin yaristi. Kongrede kullanilan oylardan 162’sini alan Ilkay Saygin, Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin yeni baskani seçildi. 5 oyun geçersiz sayildigi seçimde Serif Ali Girgin ise 146 oy aldi.

Kongrede seçimi kazanip Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin yeni baskani seçilen Ilkay Saygin “Devraldigimiz odamizin bayragini daha üst noktalara tasimak ve üyelerimizin sorunlarini çözümü noktasinda gece gündüz demeden çalisacagiz. Üyelerimiz bize bu yetkiyi verdi. Onlari asla mahçup etmeyecegiz” dedi.

Ilkay Saygin Baskanligi’ndaki Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nda yönetim kurulu Metin Akar, Ahmet Dere, Sabrettin Öz, Selman Uysal, Adil Ökdemir ve Özcan Kurt’tan olusurken, denetim kurulu ise Melike Özyaman, Sami Cingöz ve Safak Acar’dan olustu.
Kaynak: İHA