Baskan Atabay'in Can Dostlar Için Yeni Projesi Hayata Geçiyor

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Geçici Bakim Merkezi’ni ve yapimina baslanacak olan mama fabrikasi alanini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Baskan Atabay'in Can Dostlar Için Yeni Projesi Hayata Geçiyor
Göreve geldigi günden bu yana hayata geçirdigi projeler ile Didim’i daha yasanilabilir bir kent haline getiren Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in geçtigimiz günlerde müjdeledigi mama fabrikasi için ilk adim atildi. Baskan Atabay ve beraberindeki heyet, fabrikanin kurulmasinin planlandigi bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Baskan Atabay, fabrika arazisindeki incelemelerinin ardindan Didim Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Geçici Bakim Merkezi’ne ziyaret gerçeklestirdi. Didim Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü personellerinden merkezdeki çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Atabay, merkezde görev çalisanlar ile veterinerleri basarilarindan dolayi tebrik etti. Baskan Atabay, merkezde tedavi ve koruma altinda olan sokak hayvanlariyla da vakit geçirdi.

Ziyaretleri sonrasi açiklamada bulunan Baskan Atabay, "Didim yalnizca bizlerin degil can dostlarimizin da güvenle yasadigi bir kent. Geçmiste pet shoplarda canli hayvan satisini ve havai fisek kullanimi yasaklayarak can dostlarimiz için önemli adimlar atmis, birçok belediyeye de bu konuda örnek olmustuk. Didim Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Geçici Bakim Merkezi’nde de can dostlarimizin yeni bir yuva bulana kadar güvenle tutuluyor. Ihtiyaci olan dostlarimiza burada tedavi de uyguluyoruz.

Arazisini belirledigimiz ve çalismalarina baslayacagimiz mama fabrikasi da can dostlarimizin hizmetinde olacak. Insallah bu projeyi de en kisa zamanda sonlandiracagiz" dedi.

Kaynak: İHA