Van'da 'Kamyon' Adli Tiyatro Oyununa Yogun Ilgi

Van’in Ipekyolu Belediyesinin subat ayi kültür sanat etkinlikleri kapsaminda sahnelenen “Kamyon” adli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Van'da 'Kamyon' Adli Tiyatro Oyununa Yogun Ilgi
Vatandaslari kültür sanat etkinlikleri ile bulusturmaya devam eden Ipekyolu Belediyesi, “Kamyon” adli tiyatro oyununu tiyatro severlerle bulusturdu. Mehmet Baydur’un yazdigi Kamyon adli tiyatro oyununda köyde bozulan bir kamyonetin iki köylü tarafindan tamir edilmesi süreci anlatiliyor. Van Devlet Tiyatrosunda sahnelenen oyun, izleyenler tarafindan büyük begeni ile karsilandi.

Tiyatro oyununu Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, esi Cansu Aydin ve ilçe protokolü birlikte izledi. Oyunda emegi geçen herkese tesekkür eden Kaymakam Aydin, “Bizlerle birlikte oyunu izleyen ve bizleri yalniz birakmayan tüm tiyatro severlere de buradan tesekkür ediyorum. Ipekyolu Belediyesi olarak zorlu bir pandemi sürecinin ardindan kültür sanat etkinliklerinde sanatseverlerle sik sik bir araya geliyoruz. Bu kapsamda her yas grubundan insanimiza çesitli etkinliklerle hizmet veriyoruz. Ipekyolu Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerini yil boyunca sürdürmeye devam edecegiz. Ilerleyen günlerde tiyatro, konser, sergi gibi etkinliklerle hemsehrilerimizle yine bir arada olacagimizi buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA