Arkadas Kavgasini Ayirmak Isteyen Muhtar Silahla Vuruldu

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde baristirmak için gittigi iki grup arasinda çikan kavgayi ayirmak isteyen Cemaliye Mahallesi Muhtari Soner Ugur pompali tüfekle açilan ates sonucu yaralandi.

Arkadas Kavgasini Ayirmak Isteyen Muhtar Silahla Vuruldu
Cemaliye Mahallesi’nde aksam saatlerinde husumetli iki grup kavgaya tutustu. Dost iki grubun kavgasi sakinlestirilemeyince haberi alan Cemaliye Mahallesi Muhtari Soner Ugur olay yerine kostu.

Iki tarafi da sakinlestirip baristirmak isteyen Cemaliye Muhtari Ugur, arbede arasinda kaldi. Evinin basildigi gerekçesiyle bir kisi, karsi tarafa pompali tüfekle ates açti.

Kanlar içinde kaldi

Bu sirada yerden seken saçmalar Cemaliye Muhtari Soner Ugur’un bacaklarina isabet etti. Kanlar içinde kalan Muhtar Ugur apar topar Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederek, iki tarafi da gözaltina aldi.

Amacim sükûneti saglamakti

Olayin ardindan konusan Cemaliye Muhtari Soner Ugur, “Iki grup arasinda önceden bir kavga yasanmis. Kavga tekrar ateslenince ben de duyup ayirmak için olay yerine gittim. Orada bir arbede oldu ve o sirada pompali tüfekli biri varmis göremedik. Ates açilmasi üzerine saçmalar bize de isabet etti. Iki bacagimda 50 saçma izi var. Amacim muhtar olarak sükûneti saglamakti. Ne yazik ki talihsizlik yasadik, canimiz sag olsun. Umarim bu tür tatsizliklar bir daha yasanmaz” diye konustu.

Muhtar Ugur, evde bir hafta sürecek istirahatin ardindan görevine devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA