Esenler'de 3 Katli Binanda Çikan Yanginda Mahsur Kalan Kedi Itfaiye Ekipleri Tarafindan Kurtarildi

Istanbul Esenler’de 3 katli bir binanin çatisinda yangin çikti. Yangin sirasinda içeride mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi. Kurtarilan kedisi ‘Pitir’i kucagina alan sahibi gözyaslarini tutamazken, metrelerce uzaktan görünen yangin cep telefonu kameralarina yansidi.

Esenler'de 3 Katli Binanda Çikan Yanginda Mahsur Kalan Kedi Itfaiye Ekipleri Tarafindan Kurtarildi
Olay, saat 18.00 siralarinda Esenler Birlik Mahallesi Fatih Sultan Mehmed Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 3 katli bir binanin çatisinda henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Alevlerin yükseldigini gören çevredeki vatandaslar, durumu ekiplere ihbar etti. Olay yerine, çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis, emniyet seridi çekerek çevredeki vatandaslari olay yerinden uzaklastirirken, itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalismalara basladi.

Yaklasik 1 saat süren çalismalarin ardindan yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü.

MAHSUR KALAN KEDI ITFAIYE EKIPLERI TARAFINDAN KURTARILDI

Yangin sirasinda 3. katta mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi. Camdan disari çikarilan kedi bir süre hava aldiktan sonra, sahibine teslim edildi. Kurtarilan kedisini kucaklayan vatandas gözyaslarini tutamadi. Kedi, kontrol amaçli veterinere götürüldü. Öte yandan yanginda, herhangi bir yaralanma ve can kaybinin olmadigi ögrenildi.

“EV YANSIN UMURUMDA DEGIL KEDIM KURTULSUN SADECE”

Kurtarilan kedinin sahibi Murat Seker, "Çocugum rahatsizlandigi için hastaneye gitmistim. Yolda gelirken evin yandigini söylediler. Sok oldum. Araba nerede çocuklar nerede bilmiyorum. Ev yansin umurumda degil, kedim kurtulsun sadece. Ona bir sey olursa çok üzülürüm. 1 saattir içeride kaldi kedim. Itfaiye kurtardi kedimi hepsine çok tesekkür ediyorum" dedi.

(Ensar Kiranlioglu/IHA)
Kaynak: İHA