'Dur' Ihtarina Uymayan Sürücü Kaza Yapip Refüje Çikti

Gaziantep’te polisin dur ihtarina uymayan otomobille polis ekipleri arasinda kovalamaca yasandi. Kovalamaca esnasinda dehset saçan otomobil baska bir araca çarptiktan sonra refüje çikarak durabildi. Refüje çikan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklasti.

'Dur' Ihtarina Uymayan Sürücü Kaza Yapip Refüje Çikti
Olay, merkez Sahinbey ilçesindeki Inönü Caddesi üzerinde gece saatlerinde yasandi. Iddiaya göre polis ekipleri 34 DCN 631 plakali otomobili durdurmak istedi. Ekipler sürücüsüne dur ihtarinda bulunurken sürücü durmak yerine aracin hizini arttirarak polislerden kaçti. Polis ekipleri ile kaçan otomobil arasinda kisa süreli kovalamaca yasandi. Inönü Caddesine giren otomobil kovalamaca esnasinda özel bir hastanenin önünde baska bir araca çarptiktan sonra yol ortasindaki refüje çikti. Otomobil sürücüsü araci birakarak olay yerinden kosarak uzaklasirken caddede kisa süreli panik yasandi. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalisma baslatirken bölge güvenlik çemberine alindi.

Refüjün üzerinde duran araç Olay Yeri Inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan çekiciyle bulundugu yerden çekildi. Aracin refüje çikmasindan dolayi trafigin tek seritten aktigi caddede kisa süreli araç yogunlugu olustu. Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri yolda kaza yasanmamasi için önlem aldi.

Polis ekiplerinin kaçan sürücüyü yakalama çalismasi sürüyor.
Kaynak: İHA