Ipekyolu Belediyesinden Kadinlara Ücretsiz Saç Ve Cilt Bakimi

Van’in Ipekyolu Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan kadinlara ücretsiz saç ve cilt bakimi yapildi.

Ipekyolu Belediyesinden Kadinlara Ücretsiz Saç Ve Cilt Bakimi
Van’in Ipekyolu Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan Bostaniçi Egitim Köskü’nde kadinlara ücretsiz saç ve cilt bakimi yapildi. Etkinlikle ilgili konusan Bayan Kuaförü Gülhan Dalmaz, "Tamamiyla kendi istegimiz ile gerçeklestirdigimiz bu organizasyonun özellikle ihtiyaci olan kadinlara yönelik yapilmasi ve onlari sevindirdigini bilmek bizleri de mutlu ediyor. Burada kursiyerlerimizle hem uygulamali olarak bilgiler edindik, hem de kadinlarimiza hizmet vermenin mutlulugunu paylastik. Bizlere bu firsati taniyan Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Sayin Ihsan Emre Aydin’a tesekkür ediyorum" dedi.

Yaptiklari çalismanin Van’da bir ilk oldugunu belirten Ipekyolu Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürü ve Ilçe Saglik Müdürü Dr. Semra Gümüs ise etkinlige yogun bil ilginin oldugunu belirtti.

Etkinlige özellikle merkeze uzak olan veya maddi imkanlarin kisitli olan kadinlarin yogun ilgi gösterdigini aktaran Gümüs, “Kadinlarimiza Güzellik Uzmanimiz Sezgin Üstün ve kurs hocamiz Gülhan Dalmaz esliginde tamamen ücretsiz olarak saç bakimi, cilt bakimi ve analizler yaptik. Bu vesile ile kursiyerlerimiz hem uygulamali derslerini yaptilar hem de kadinlarimizin bakimlarina katkida bulundular. Bu hizmeti burada baslattik ama imkanlar dahilinde tüm kirsal mahallelerimize de götürmeyi planliyoruz. Bu hizmetleri vatandaslarimizin ayagina götürmemize vesile olan Ipekyolu Kaymakamimiz ve Belediye Baskan Vekili Sayin Ihsan Emre Aydin’a tesekkürlerimizi sunariz" ifadelerini kullandi.

Saç ve cilt bakimindan faydalanan kadinlar ise ilk defa böyle bir hizmete denk geldiklerini, ücretsiz oldugu için ayrica çok memnun olduklarini dile getirerek emegi geçen herkese tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA