Çocuklar Jandarmayla Birlikte Çizgi Film Izledi

Manisa’da jandarmanin sorumluluk bölgesinde bulunan mahallelerdeki ilkokul çocuklari jandarma ekipleriyle birlikte sinema salonunda ’Tim jandarma’ çizgi filmini izledi.

Çocuklar Jandarmayla Birlikte Çizgi Film Izledi
Manisali çocuklar, çizgi filmin rengârenk dünyasinda jandarmayla bulustu. Jandarma Genel Komutanligi Genel Sekreterlik Halkla Iliskiler Sube Müdürlügü tarafindan gelecegin büyükleri çocuklara, jandarmanin icra ettigi görevleri anlatabilmek ve jandarmayi sevdirmek amaciyla hazirlatilan ’Tim Jandarma’ çizgi film serisi, Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde jandarmanin sorumluluk bölgesindeki ilkokullar ve merkezdeki okullardaki ögrencilerle bulustu. Çizgi film öncesi ve sonrasi jandarma ekipleri çocuklari merak ettikleri konular hakkinda da bilgilendirdi.

Jandarmanin her türlü saha ve olayda sergiledigi kahramanliklar, çocuklarin dilinden anlatilan çizgi film, çocuk gelisimine uygun sekilde, siddet olgusundan uzak bir içerikle senaryolastirilarak hazirlanmis. Çizgi filmde farkli yeteneklere sahip çocuk kahramanlardan kurulu Tim Jandarma ekibi, Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayisinin göz bebegi araçlarini sembolize eden gelismis araç ve ekipmanlariyla maceradan maceraya kosmalarini konu aliyor.
Kaynak: İHA