Ömer Halisdemir Üniversitesi, Karma Organize Sanayi Ile Is Birligi Yapti

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Nigde Bor Karma ve Deri Ihtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlügü arasinda is birligi protokolü imzalandi.

Ömer Halisdemir Üniversitesi, Karma Organize Sanayi Ile Is Birligi Yapti
Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Nigde Bor Karma ve Deri Ihtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlügü arasinda, Nigde Valiliginde gerçeklestirilen tören ile is birligi protokolü imzalandi. Protokole Nigde Bor Karma ve Deri Ihtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlügü adina Nigde Valisi Dr. Yilmaz Simsek, Üniversite adina ise Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu imza atti. Imzalanan protokol ile, egitim-ögretim ve arastirmaya iliskin is birliginin gelistirilmesi ve bunun yerlestirilmesi üzere gerekli sartlari düzenlemek, ilgili esas ve kurallari belirlemek, üniversite rektörlügü ve Bor OSB Müdürlügü’nün üniversite ile sanayi arasinda kurulacak is birliklerini birlikte ele almak, karsilasilan sorunlarin çözümüne yönelik öneriler gelistirmek, yapilacak çalismalarda yenilikçi ürün ortaya konulmasinda üniversitenin bilgi ve birikiminden yararlanmasini tesis etmek maksadiyla taraflar arasinda saglikli bir iletisimin gelistirilerek is birliginin olusturulmasina katki saglamak amaçlaniyor.

Ayrica ilgili protokolün yürütülmesinde, Üniversite Rektörlügü Teknoloji Transfer Ofisi ve Bor OSB’den Bölge Müdürlügü Ofisleri, temas noktasi olarak faaliyet gösterecekler.
Kaynak: İHA