Karaköprü Kirsalinda Yol Çalismasi

Karaköprü Belediyesi kirsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yaparak mahalleleri tozdan ve çamurdan kurtariyor.

Karaköprü Kirsalinda Yol Çalismasi
Karaköprü Belediyesi kirsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi çalismalarini sürdürüyor. Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri tarafindan köy içi yollari tozdan ve çamurdan kurtarmak için yapilan çalismalarla kirsaldaki vatandaslar kis aylarinda çamurlu yol sorunu yasamiyor. 86 kirsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kirsal yerleskeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kirsaldaki yollarin daha iyi ve kullanisli olmasi için çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Büyük Akziyaret Kirsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döseme çalismasi gerçeklestirirken, çalismayla birlikte köy içi yollar çamurdan arindirilarak yenileniyor.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, “Kirsaldaki vatandaslarimizin da en iyi sartlarda yasamasi için ugrasiyoruz. Özellikle kis aylarinda vatandaslarimizin çamurlu yollarda sorun yasamamasi için 86 kirsal mahallemizdeki köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yapiyoruz” diye konustu.

Büyük Akziyaret Mahalle Muhtari Osman Kaya ise kirsal mahallede yapilan çalismalardan dolayi mahalle adina Baskan Baydilli ve kirsal hizmetler ekibine tesekkür ederken, yapilan çalismayla çamurlu yollarin temizlendigini ve sikinti yasamayacaklarini ifade etti.

Karaköprü Belediyesi Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri kirsal mahallelerde program dahilinde köy içi yol çalismalarini sürdürecek.
Kaynak: İHA