Hisarcik'ta Polis Memurlugu Sinavlari'na Hazirlik Kursu

Kütahya’nin Hisarcik ilçesi Halk Egitim Merkezi bünyesinde Polis Memurlugu Sinavlari’na Hazirlik Kursu (POMEM) açildi.

Hisarcik'ta Polis Memurlugu Sinavlari'na Hazirlik Kursu
Emniyet Teskilati’nin ihtiyaci olan polis memurlarini yetistirmek üzere Sehitler Ortaokulu Beden Egitimi Ögretmeni Samet Çelik tarafindan verilen Polis Memurlugu Sinavlarina Hazirlik Kursuna 12 ögrenci devam ediyor.

Polislik sinavlarina hazirlanan ögrenciler için Hisarcik Kaymakamligi tarafindan fotosel süre ölçer kronometre, jimnastik minderi, POMEM kiz erkek el agirlik seti, siçrama tahtasi ve slalom çubuk seti desteginde bulunuldugunu söyleyen Halk Egitim Merkezi Müdürü Sebiha Kaya,” Çünkü kurulu bir parkur düzeni ve elde parkur malzemesi olmadan açilan kurs hiçbir anlam ifade etmez. Polislik sinavlarina hazirlanan ögrencilere parkur desteginde bulunan Kaymakamimiz Didem Dinç Özay’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

Hisarcik Kaymakami Didem Dinç Özay Ilçe Milli Egitim Müdürü Ilhan Cebeci, Ilçe Özel Idare Müdürü Süleyman Erdogan, Ilçe Halk Egitim Müdürü Sebiha Kaya ile birlikte Spor salonunda düzenlenen POMEM kursunu ziyaret etti.

Yapilan ziyarette egitim gören kursiyerlerin çalismalarini yerinde inceleyen Kaymakam Özay, kursiyerlerle de istisarede bulundu.
Kaynak: İHA