Gaziler Pazaryeri Ve Gençlik Kütüphanesi Tamamlandi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziler Mahallesi sinirlari içerisine yapilan Oktay Yalçin Gençlik Kütüphanesi ve Beykent 2 Pazaryeri projelerini yerinde inceledi. Beykent 2 Pazaryeri’nin 19 Subat Cumartesi günü hizmet verecegini kaydeden Baskan Fadiloglu, Oktay Yalçin Gençlik Kütüphanesi’nin de önümüzdeki günlerde hizmete açilacagini duyurdu.

Gaziler Pazaryeri Ve Gençlik Kütüphanesi Tamamlandi
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziler Mahallesi’nde yapimina kisa süre önce baslanan iki önemli yatirimin tamamlandigini söyledi.

2020 yilinda rahmetli olan merhum Sehitkamil Belediye Iç Denetçisi Oktay Yalçin’in adinin verildigi kütüphanenin yani sira bölgenin ihtiyaci olan pazaryerinin hayirli olmasini dileyen Baskan Fadiloglu, Sehitkamil’e yeni yatirimlar kazandirmayi sürdüreceklerini kaydetti.

Toplam bin 950 metrekare alan büyüklügündeki Beykent 2 Pazaryeri’nin içerisinde 120 pazar tezgahi ve zabita kontrol odasi bulunacagi bilgisini aktaran Baskan Ridvan Fadiloglu, ilk pazarin 19 Subat Cumartesi günü kurulacagini söyledi.



Önümüzdeki günlerde ögrencilerin hizmetine sunulacak Oktay Yalçin Gençlik Kütüphanesi’nin toplam bin 800 metrekare alana sahip oldugu bilgisini veren Baskan Ridvan Fadiloglu, kütüphane içerisinde 2 adet okuma salonu, bilgisayar salonu, grup çalisma odasi ve fuaye alani bulundugunu belirtti.

Fadiloglu’na yaptigi incelemelerde Belediye Baskan Yardimcilari Murat Özgüler ve Serkan Özatici da eslik etti.

“Tüm hemserilerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum”

Yaptigi incelemelerin ardindan degerlendirmede bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Mesai arkadasimiz rahmetli Oktay Yalçin Bey’in adini vermis oldugumuz kütüphanenin içerisindeyiz. Su anda tefris noktasindayiz. Arkadaslarimiz bir yandan temizlik yapiyorlar, bir yandan da tefris hazirliklari yapiliyor. Insallah en kisa sürede bu bölgedeki gençlerimizin ve çocuklarimizin hizmetine sunmus olacagiz. Içerisinde hem grup çalismalarinin yapilabilecegi hem bireysel çalismalarinin yapilabilecegi hem de çocuk kütüphanesinin oldugu bir noktada çocuklarimiza yönelik bir alanimiz var. Bu binamizin alt katinda da kot farkindan yararlanarak yine bu bölgede Beykent 2 Pazaryerimizi açiyoruz. Pazaryerimizde de hem giyim olarak hem de sebze-meyve pazari olarak hizmete girecek. Bu ayin 19’undan itibaren pazaryerimiz hizmete girmis olacak. Kütüphanemizdeki tefris islemleri biter bitmez de kütüphanemiz hizmete girmis olacak. Biz de bu sekilde mahalle kütüphaneleri yaparak, çocuklarimizin okul disindaki saatlerinde de rahatlikla ders çalisabilecekleri mekanlar elde etmeye çalistik. Ben tüm hemserilerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA