Sisli'de Yolcu Minibüsünün Devrildigi Kaza Kamerada Açiklamasi Kaldirimdaki Adam Korkuyla Yere Düstü

Sisli’de otomobille çarpisan yolcu minibüsünün devrilerek metrelerce sürüklendigi kaza güvenlik kamerasina yansidi. 4 kisinin yaralandigi kazada minibüs devrildigi sirada kaldirimda yürüyen bir kisi korkuyla yere düstü.

Sisli'de Yolcu Minibüsünün Devrildigi Kaza Kamerada Açiklamasi Kaldirimdaki Adam Korkuyla Yere Düstü
Kaza, Sisli Merkez Mahallesi’nde geçtigimiz hafta cuma günü saat 16.30 siralarinda meydana geldi. Geçit Sokak üzerinden Sisli Camii istikametine seyreden Çagatay Yildirim idaresindeki 34 M 4833 plakali minibüs ile Merkez Caddesi üzerinden Mecidiyeköy istikametine giden Hüseyin Recep Denizman yöntemindeki 34 LM 3501 plakali otomobil çarpisti. Çarpisma sonucu devrilen minibüs yan sekilde metrelerce sürüklendi. Kazada otomobil sürücüsü Denizman ve devrilen minibüsteki 3 yolcu hafif sekilde yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilari yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

Minibüs devrilirken korkuyla yere düstü

Korku dolu anlarin ise güvenlik kamerasina yansiyan görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, minibüs otomobille çarpismasi sonucu devriliyor. Yan yatan minibüs bir süre sürüklenerek duruyor. Minibüs devrildigi esnada kaldirimda yürüyen bir vatandas ise korkuyla yere düsüyor. Kazayi gören vatandaslar minibüse dogru kosuyor.
Kaynak: İHA