Kusadasi'nin Hijyen Savasçilari Görev Basinda

Kusadasi Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan kent genelinde yürütülen detayli hijyen ve dezenfeksiyon çalismalari kapsaminda Degirmendere Mahallesi’nin tüm caddeleri, sokaklari ve parklari köse bucak temizlendi.

Kusadasi'nin Hijyen Savasçilari  Görev Basinda


Kusadasi Belediyesi’ne bagli Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, hijyen ve dezenfeksiyon çalismalarini ara vermeden sürdürüyor. Her gün düzenli olarak kent genelinde temizlik yapan ekipler, belirlenen program dahilinde de farkli mahallelere yogunlasiyor. Bu kapsamda Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin son duragi Degirmendere Mahallesi oldu. Aydin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin de destek verdigi çalisma ile bölgenin tüm cadde, sokak ve meydanlari çevreye zarar vermeyen güçlendirilmis bitkisel formüllü deterjanlar kullanilarak 90 derecelik sicak suyla yikandi.

Ekipler tarafindan daha sonra is yerleri, taksi duraklari, parklardaki çocuk oyun gruplari, spor aletleri ve dinlenme alanlari basta olmak üzere vatandaslarin siklikla bulundugu ve temas ettigi yüzeyler dezenfekte edildi. Galvaniz çöp konteynerleri ise yüksek sicakliktaki su ve özel solüsyonlar araciligiyla kir ve kokudan arindirildi. Kusadasi’nin hijyen savasçilari olarak görev yapan Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalismalari vatandaslar tarafindan da memnuniyetle karsilandi.

Degirmendere Mahallesi sakinlerinden Yunus Can, “Kusadasi Belediyesi’nin çalismalarini takdirle karsiliyoruz. Özellikle koronavirüs vakalarinin yeniden yükselise geçtigi bugünlerde hijyen ve temizlik çok büyük önem tasiyor. Çalisma sayesinde hem biz yetiskinler, hem de çocuklarimiz gönül rahatligiyla sokaklarda dolasip parklara gidebiliyoruz” dedi.



Taksici esnafi Süleyman Karagün de, “Öncelikle mahallemizi temizleyen ve taksi duragimizi dezenfekte eden Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerine çok tesekkür ediyorum. Kusadasi Belediyesi, kentimizi temiz tutmak için hiç durmadan çalisiyor. Baskanimiz Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan kentimizde büyük bir degisim yasaniyor” diye konustu.

Kaynak: İHA