Kilinç, Istanbul'da Belediye Baskanlarini Ziyaret Etti

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Istanbul’un iki önemli ilçesi olan Esenler ve Sultangazi Belediyelerinin Adiyamanli baskanlariyla bir araya geldi.

Kilinç, Istanbul'da Belediye Baskanlarini Ziyaret Etti
Dünyanin en prestijli fuarlari arasinda gösterilen ve Adiyaman’in da ilin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanitmak amaciyla stant açtigi EMITT Fuari’na katilmak üzere gittigi Istanbul’da çesitli görüsmeler yapmayi da ihmal etmeyen Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Istanbul’da görev yapan Adiyamanli ilçe belediye baskanlarini ziyaret etti.

Istanbul temaslari çerçevesinde ziyaret ettigi Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu ile Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun’a misafirperverliklerinden dolayi tesekkür eden Baskan Kilinç, "Kültür ve turizm kenti Adiyaman’imizin degerlerini tanitmak için geldigimiz Istanbul’da katildigimiz Emitt Fuari oldukça verimli geçti. Fuar boyunca yaptigimiz görüsmelerde ve standimizda agirladigimiz misafirlerimize ilimizin zenginliklerini tanitip, sehrimize davet ettik. Fuardan arta kalan zamanlarda da çesitli görüsmeler yaparak sehrimize yeni projeler kazandirma gayreti içerisinde olduk. Bu ziyaretlerden en önemlisini, Istanbul’da iki önemli ilçenin Belediye Baskanligini yürüten Adiyamanli hemserilerimize yaptik. Bulunduklari ilçelere önemli eserler kazandiran ve dünya kenti Istanbul’a deger katan Istanbul Büyüksehir Belediyesi AK Parti Grup Baskani ve Esenler Belediye Baskani hemserimiz Tevfik Göksu ile Sultangazi Belediye Baskani hemserimiz Abdurrahman Dursun beylere misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum” diye konustu.

Esenler Belediye Baskani Göksu ile Sultangazi Belediye Baskani Dursun ise ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç’a tesekkür edip, memleket agirlikli sohbetlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade etti.

Kaynak: İHA