Karatay Belediyesi Personeline Anlamli Etkinlik

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi personeli, Trabzon Maçka’da teröristlerin kurdugu pusuda sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in yasam öyküsünü anlatan TRT ortak yapimi “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filmini izledi.

Karatay Belediyesi Personeline Anlamli Etkinlik
Karatay Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlik kapsaminda belediye personeli, Eren Bülbül’ün dogum günü olan 1 Ocak 2022’de vizyona giren TRT ortak yapimi “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filmini izledi. Filmi aileleriyle birlikte izleme firsati bulan Karatay Belediyesi personeli, iki özel kahramanin gerçek hikayesinden uyarlanan filmin gösteriminde duygu dolu anlar yasadi. Karatay Belediyesinin hayata geçirdigi sinema etkinligi dolayisiyla Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’ya tesekkür eden çalisanlar, milli ve manevi duygularin büyük bir hassasiyetle islendigini filmi çok begendiklerini ifade etti.



“Mesai arkadaslarimizi bu özel yapimla bulusturmak istedik”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, etkinlige katilan çalisma arkadaslarina tesekkür ederek etkinligin çalisanlar arasindaki birlik ve beraberligi arttirmayi da amaçladigini kaydetti.

Baskan Hasan Kilca, “2017’de Trabzon Maçka’da teröristlerin kurdugu hain pusu sonucu sehit olan 15 yasindaki Eren Bülbül ve Astsubay Jandarma Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in yasam hikâyesini konu edinen ‘Kesisme; Iyi Ki Varsin Eren’ filmini çok önemsiyoruz. Karatay Kent Konseyi’mizin koordinesinde devam eden ‘Haydi Sinemaya’ projesi kapsaminda ilçemizdeki lise ögrencilerimizi bu filmle bulusturuyoruz. Mesai arkadaslarimizi da bu güzel film ile bulusturmak istedik. Karatay Belediyesi olarak çalisma arkadaslarimiza ve tüm hemsehrilerimize yönelik kültürel ve sanatsal aktivitelerimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA