Istanbul'da Biçakli Gasp Kamerada Açiklamasi Agaçlik Alanda Dövüp Biçakladilar

Kasimpasa’da Iranli bir genç, ayni taksiden indigi iki sahis tarafindan agaçlik alana götürülüp önce darp edilip, ardindan da biçaklanarak gasp edildi. Dehset anlari kameralara yansirken, gencin bin 200 lirasini ve cep telefonu ile pasaportunu gasp eden süphelilerden biri polis tarafindan yakalandi.

Istanbul'da Biçakli Gasp Kamerada Açiklamasi Agaçlik Alanda Dövüp Biçakladilar
Beyoglu Kasimpasa’da geçtigimiz aylarda meydana gelen olayda, Iran uyruklu Hamidreza A. (34) geldigi sokakta taksiden iki sahisla birlikte indi. Yüzlerinde cerrahi maske olan sahislar ardindan genci yesillik alana getirerek darp etmeye basladi.

Bir süre sonra genci yere yatirip, bir de dizinden biçaklayan sahislar, bin 200 lirasini, cep telefonunu ve pasaportunu gasp ederek kayiplara karisti.

Önce dövdüler, sonra biçaklayip gasp ettiler

Dehset anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, gasp edilen kisi ile süphelilerin ayni araçtan indigi, biraz yürüdükten sonra kameranin görüs açisindan çiktiklari görülüyor. Bunun yani sira, Iranli kisiyi yaralayarak gasp ettikleri öne sürülen iki süpheli, olayin ardindan kosarak olay yerinden uzaklasiyor.

Polis gaspçiyi yakaladi

Olayin ardindan çalisma baslatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak magdur ile iki süphelinin ayni taksiden indigini belirledi. Yapilan çalismalar sonucunda polis, sahislarin önce eskalini ardindan da kimliklerini tespit etti. Devam eden çalismalarda K.B. polis tarafindan yakalanirken, firari süpheli Ö.Y.’yi ise yakalama çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA