Gerzek Şaban Ne Zaman Çekildi? Gerzek Şaban Filmi Nerede Çekildi?

Gerzek Şaban filmi birçok izleyici tarafından merak edildi. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Gerzek Şaban ne zaman çekildi ve Gerzek Şaban filmi nerede çekildi soruları yer alıyor. Peki, Gerzek Şaban ne zaman çekildi? Gerzek Şaban filmi konusu nedir? Gerzek Şaban Oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Gerzek Şaban Ne Zaman Çekildi? Gerzek Şaban Filmi Nerede Çekildi?

Gerzek Şaban filminin yayınlanmasının ardından birçok kişi Gerzek Şaban filmi nerede çekildi ve Gerzek Şaban filmi ne zaman çekildi konuları hakkında araştırmalara başladı. Defalarca kez seyirciyle buluşmasına rağmen her yayınlandığında izleyicileri ekrana kilitleyen bu nostaljik film birçok kişi tarafından beğenilen yapımlar arasında bulunuyor. Gerzek Şaban filmi birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Gerzek Şaban filmi nerede çekildi ve Gerzek Şaban filmi oyuncuları için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

 

Gerzek Şaban Filmi Ne Zaman Çekildi?


Gerzek Şaban filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Gerzek Şaban filmi ne zaman çekildi sorusu yer almaktadır. Yeşilçam sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan bu eser her yayınlandığında milyonlarca kişi tarafından izleniyor. 1980 yılında yapılan film Zekeriyaköy’de çekilmiştir. Gerçek Şaban filmi ne zaman çekildi sorusu yer aldı. Zekeriyaköy’de çekilen film birçok kişi tarafından ilgi çekiyor.


Gerzek Şaban Ne Zaman Çekildi? Gerzek Şaban Filmi Nerede Çekildi?

Gerzek Şaban Filmi Konusu Nedir?


Gerzek Şaban filmi konusu
da sık sık aratılıyor. Yeşilçam sinemasını seven birçok kişinin favori filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban yapımında Kemal Sunal başrolde yer alıyor. Filmde ikiz gibi benzeyen iki kişiyi oynayan Kemal Sunal mafya babası ve saf Osman’ı canlandırmaktadır. Bu benzerlikten faydalanan Osman bu benzerlik sayesinde birçok komik durumun içine girecektir. Mafya babası Seyfi ise oldukça ünlü ve zengin bir adamdır. Osman’ın gazinoya eğlenmeye gitmesiyle hikaye başlar. Haraç vermeye gelenler Osman’ı Seyfi zanneder. Osman sevdiği kızla ilgilenirken bir yandan da içine düştüğü bu durumu kendi çıkarları için kullanır.


Gerzek Şaban Ne Zaman Çekildi? Gerzek Şaban Filmi Nerede Çekildi?

Gerzek Şaban Filmi Oyuncuları


Gerzek Şaban filmi oyuncuları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Gerzek Şaban filmi oyuncuları kimler sorusu yer almaktadır. Yeşilçam sinemasının önemli yapımları arasında yer alan bu film günümüzde hala beğeniyle izlenmektedir. Yeşilçam filmleri arasında oldukça beğenilen film hakkında araştırmalar hızlandı. Show TV ekranlarında yayınlanmasının ardından birçok kişi film hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte birçok kişi tarafından merak edilen Gerzek Şaban filmi oyuncuları;


Kemal Sunal - Osman / Seyfi

Yadigar Ejder - Kahveci Hamza

Rıza Pekkutsal - Rejisör Cemal

Nejat Gürçen - Hamdi

Reha Yurdakul - Mafya babası Abbas

Muhteşem Durukan - Konyakçı

Arap Celal - Arap Celal

Muharrem Gürses - Muharrem Amca

Ülkü Özen - Lale

Baki Tamer - Seyfi'nin Adamı

Kudret Karadağ - Seyfi'nin Adamı

Erdoğan Seren - Seyfi'nin Adamı


Gerzek Şaban filmi nerede çekildi
ve Gerzek Şaban filmi ne zaman çekildi soruları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Gerzek Şaban filmi yer aldı. Gerzek Şaban nerede çekildi ve Gerzek Şaban ne zaman çekildi sorularına sizler için cevapları derledik. Birbirinden farklı konular hakkında güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.