Bu Da Sevgililer Günü'ne Özel Kalpli Hamburger

SAKARYA – Sakarya’da 14 Subat Sevgililer Günü öncesinde kalp seklinde üretilen hamburgerler çiftlerin ilgisini çekti. Et mangal restoraninda Sevgililer Günü için özel üretilen hamburgerleri gören birçok çift, 14 Subat için yerini ayirtti. Restoran isletmecisi Enes Baytar, “Restoranimiza gelen müsterilerimizin kalplerine daha fazla dokunabilmek için 14’üncü masamiza kalpli hamburgerlerimiz hediye edilecek” dedi.

Bu Da Sevgililer Günü'ne Özel Kalpli Hamburger
Geçtigimiz sene pandemi sebebiyle çogu çift 14 Subat’i evlerinde geçirmisti. Bu sene birçok sektörde 14 Subat öncesinde hareketlilik yasanirken, Sakarya’da ise et mangal restoran isletmeciligi yapan Enes Baytar ürettigi kalp seklindeki hamburgerlerle farkli bir etkinlige imza atti. Daha öncesinde yaptigi 1 TL boyutundaki hamburgerler ile de dikkatleri üzerine çeken Baytar, Sevgililer Günü için özel ürettigi kalpli hamburgerler ile çiftlerin mutlulugunu ikiye katlamayi hedefliyor.

Etkinligin sosyal medya hesabindan duyurulmasinin ardindan Serdivan ilçesinde bulunan Baytar Steakhouse isletmesini kalpli hamburgerler için arayan çiftler, 14 Subat için rezervasyonlarini yaptirdi. Kalpli hamburgerlerin ilgi gördügünü ve bu sebeple 14 Subat öncesinde restoranda doluluk oranina yaklasildigini ifade eden Enes Baytar, Sevgililer Günü’nde gelen 14’üncü çifte kalpli hamburgerlerin hediye olarak servis edilecegini de ifade etti.



“Kalplere dokunmayi hedefliyoruz”

Kalpli hamburgerlerle çiftlerin kalplerine daha fazla dokunabilmeyi hedeflediklerini aktaran Baytar, “Geçtigimiz 14 Subat’ta pandemi sebebi ile insanlarimiz evlerine kapandi ve zor bir süreçten geçtik. Bu 14 Subat için ise çok güzel bir etkinlige imza attik. Arastirmalarimiza göre de böyle bir etkinlik daha önce yapilmamis. Kalp seklinde yapmis oldugumuz hamburgerlerimiz ile kalplere dokunmayi hedefliyoruz. Bunlari 14 Subat günü restoranimiza gelen tüm herkese servis edecegiz. Kalpli hamburgerleri görüp restoranimizi arayarak öncesinden rezervasyon yaptiranlar oldu. Sevgililer Günü’nde rezervasyon yaptirmak istiyoruz, kalpli hamburger ayirir misiniz diyenler oldu” dedi.



“14’üncü masamiza kalpli hamburgerlerimiz hediye edilecek”

Yapilan rezervasyonlardan sonra doluluk oranina yaklastiklarini belirten Baytar, “14 Subat Sevgililer Günü’nde kalpli hamburger yaparak bir ilke imza atiyoruz. Bunun yani sira restoranimiza saat 18.00’dan sonra gelen 14’üncü masamiza kalpli hamburgerlerimiz hediye, ikram edilecek. Onlarin kalplerine daha çok dokunabilmek için 14’üncü masamiza kalpli hamburgerlerimiz hediye edilecek. Bu etkinligi duyurduktan sonra 14 Subat için yapilan rezervasyonlar sonrasinda restoranimiz doluluk oranina yaklasti. Kalp seklinde hamburgerin nasil oldugunu merak eden çiftler önceden rezervasyonlarini yaptirdilar” diye konustu.



“Masalarimizi kalpli hamburgerler ile donatacagiz”

Kalpli hamburgerlerin hazirlanma sürecinden de bahseden Baytar, “Restoranimizi 14 Subat için süsledik ve kalpli hamburgerlerle de masalari donatacagiz. O gün buraya gelen herkesin kalplerine dokunabilecegimizi düsünüyoruz. Kalpli hamburgerimizin biraz yapilmasi zor. Daha öncesinde de degisik etkinliklere imza atmistik. Dünyanin en küçük hamburgerini Guinness Rekorlar Kitabina yazdirabilmek için hazirlanmis ve 1 TL büyüklügünde küçük hamburgerler yapmistik, kalpli hamburgerlerimizi hazirlamakta en az onlar kadar zaman aldi. Fakat Sevgililer Günü’nde müsterilerimizin kalplerine dokunabilmek için biz bu zahmete katlanacagiz. Normal bir hamburgerimiz yaklasik 5 dakikada hazir olurken, kalpli hamburgerimiz ise yaklasik 15 dakikada servis ediliyor. Sakarya’da bu tarz etkinliklere çokça imza attik. Sakarya markasi olarak Türkiye ve dünya markasi olacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA