Bakirköy'deki Silahli Çatismada Zarar Gören 7 Otomobil Yerinden Kaldirildi

Bakirköy’de gece saatlerinde 4 kisinin yaralandigi çatismada kullanilan ve zarar gören 7 otomobil yapilan olay yeri inceleme çalismasinin ardindan kaldirildi. 2 süphelinin gözaltina alindigi olayla ilgili sorusturma devam ettigi ögrenildi.

Bakirköy'deki Silahli Çatismada Zarar Gören 7 Otomobil Yerinden Kaldirildi
Bakirköy Senlikköy Mahallesi Florya Caddesi Avcilar Sokakta gece saatlerinde iki grup arasinda çikan silahli çatismada kursunlarin zarar verdigi 7 otomobil olay yerinden çekici ile kaldirildi.

4 kisi yaralanmisti

Sokak üzerindeki galeride silahli çatismada iki grup arasindaki tartismada silahlarin kullanilamasiyla birlikte 4 kisi yaralanarak hastaneye kaldirilmisti. Olayin hemen ardindan bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edilerek sokak giris ve çikislara kapatilmisti.

Olay yeri çalismasi saatlerce sürdü

Polisin galeri ve çevresinde yaptigi olay yeri çalismasi sabah 6’ya kadar sürdü. Yapilan çalisma sonucunda 50’ye yakin mermi kovani, araba altina atilmis silah ve dolu sarjör delil olarak bulunmustu. Inceleme sonunda galeride bulunan ve mermilerden nasibini alan 7 otomobil trafik sube müdürlügüne bagli çekici ile kaldirildi. Galeride mermilerin hedefi araçlardaki hasarin çok oldugu görüldü.

Polis ekipleri olaya karisan kisileri bulmak için çalismalarina devam ediyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA