Arabayla Dügün Salonuna Daldi, Ardindan Beyzbol Sopasiyla Dehset Saçti

Beylikdüzü’nde öfkeli bir sahis, husumetli oldugu vatandasin dügün salonuna arabayla daldi. Bununla da yetinemeyen gözü dönmüs adam, yaninda getirdigi beyzbol sopasi ile arabasini parçalarken, çevredeki vatandaslara “Siz sakin olun, sizinle isim yok” dedi. Adamin öfkeyle arabayi parçaladigi o anlar ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay, dün 16.00 siralarinda Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde yasandi. Iddialara göre, öfkeli bir sahis, husumetli oldugu vatandasa ait dügün salonunun kapisina araba ile çarpti. Bununla da yetinemeyen adam, arabadan inerek dügün salonunun içindeki vatandaslara küfürler savurmaya basladi.

Daha sonra ise yaninda getirdigi beyzbol sopasini çikaran sahis, rastgele arabaya vurmaya basladi.

Aldigi darbeler ile cam, ayna ve tekerleri hasar gören araba kullanilamaz hale geldi. Çevredeki vatandaslarin tepki göstermesi üzerine ise “Siz sakin olun, sizinle bir isim yok” diyen öfkeli adam, olay sonrasinda kayiplara karisti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme baslatirken, gözü dönmüs sahsin arabasini parçaladigi o anlar çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay anlarini anlatan Ferhat Karaman, “Kim oldugunu bilmedigimiz bir adam arabayla dügün salonunun kapisina daldi. Kapi paramparça olurken adam etrafa ‘Siz sakin olun, sizinle bir isim yok’ dedi.

Sonra ise beyzbol sopasi ile arabasini paramparça etti. Konu ile ilgili bazi söylentiler var ama ne oldugunu tam olarak bilmiyorum. Adam, otel girisinde büyük hasar verdi. Sonra ise arabasini kullanilamaz hale getirip kayiplara karisti” dedi.

Kaynak: İHA